• Hotel Nuova Italia Firenze
  • Hotel Nuova Italia Firenze
  • Hotel Nuova Italia Firenze
  • Hotel Nuova Italia Firenze
  • Hotel Nuova Italia Firenze

FOGLALÁS

Különleges Ajánlatok

5 ELŐNYEI FOGLALÁS NÁLUNK
• Garantált legjobb ár
• INGYENES Wi-Fi
• 24 órával vétel
• Exkluzív Ajánlatokkal
• Ingyenes reggeliÜdvözöljük Hotel
Hotel Nuova Italia Firenze - Személyzet

A félelmetes és hatalmas Duomo, az álomszerű kilátás a Ponte Vecchio-ra, Michelangelo Dávidjának tökéletessége... Ha egy barátságos szállodát keres Firenzében olcsó szobákkal... Üdvözöljük a családban! A Hotel Nuova Italia Firenzében több, mint egy generáció óta mindent megteszünk azért, hogy vendégeink a legtöbbet hozzák ki ebből a sokat látogatott, gyönyörű városból.

A Hotel Nuova Italia Firenzében tudjuk milyen távol lenni az otthonától és büszkék vagyunk arra, hogy személyes és családias kapcsolatban állunk vendégeinkkel. Egy fárasztó nap után ismét otthon érezheti magát barátságos, családi vezetésű 2 csillagos szállodánkban Firenze központjában.

Azonnali Online Foglalás
Hotel Nuova Italia Firenze - David Michelangelo

Menjen a Hotel Nuova Italia Firenze biztonságos foglalási oldalára, ahol azonnali visszaigazolást kap foglalására. Előleg nem szükséges. Adja meg hitelkártyája adatait teljesen titkosított foglalási oldalunkon és szobája készen várja, mikor megérkezik.

Ha törölni szeretné a foglalást, 48 órával az érkezés időpontja előttig kötbérmentesen megteheti. Szeretettel várjuk a Hotel Nuova Italia Firenze szállodában!

Magas Színvonalú LOW COST
Hotel Nuova Italia Firenze - Személyzet

Ebben a drága városban legkevesebb egy mosolyt várnak a látogatók a pénzükért, a Hotel Nuova Italia Firenze pedig kifogástalan szolgáltatásokat nyújt.

Az olcsó nem az alapszolgáltatásokat jelenti a Hotel Nuova Italia Firenzében. Megfizethető szobáink modernek és mindennel felszereltek, 17 századi épületünk kőhajításnyira van sok híres látnivalótól.

Élvezze a művészetet, az ételt és a történelmet Firenzében, anélkül, hogy azon aggódna, hogy elkölti pénze javát az alapdolgokra és tegye a Hotel Nuova Italia Firenzét első helyre mikor szállást választ.

Tökéletesen Található
Hotel Nuova Italia Firenze - Térkép

Gyalog elérhető távolságra vagyunk a Santa Maria Novella vasútállomástól, Brunelleschi Dómjától, Michelangelo Dávidjától, az Uffizi Galériától és sok más helytől, amit érdemes meglátogatni – a A Hotel Nuova Italia Firenze fantasztikus központi helyszínt kínál, megfizethető áron.

A Medici Kápolna, a Templom és a San Lorenzo Piac mind kőhajításnyira vannak az egyik legjobb olcsó szállástól Firenze híres városában.