• Hotel Nuova Italia Florenta
  • Hotel Nuova Italia Florenta
  • Hotel Nuova Italia Florenta
  • Hotel Nuova Italia Florenta
  • Hotel Nuova Italia Florenta

REZERVARE

OFERTE

5 MOTIVE SA REZERVATI CU NOI
• Cel mai bun pret garantat
• GRATUIT Wi-Fi
• 24 de ore Receptie
• Promovarea si oferte exclusiviste
• Micul dejunBine ati venit la Florenta
Hotel Nuova Italia Florenta - Personal

Grozavul şi monumentalul Duomo, priveliştea de vis de pe Ponte Vecchio, perfecţiunea lui David de Michelangelo...

Dacă căutaţi un hotel prietenos cu camere ieftine în Florenţa... Bine aţi venit în familie! La Hotel Nuova Italia ajutăm oaspeţii să profite cât mai mult de acest oraş frecvent vizitat şi frumos de mai bine de o generaţie.

La Hotel Nuova Italia ştim ce înseamnă  a fi departe de casă şi ne mândrim că suntem un hotel care acordă o atenţie sporită oaspeţilor. După o zi de stat la cozi vă puteţi simţi iarăşi ca un individ în hotelul nostru prietenos de 2 stele şi condus de o familie în centrul Florenţei.

Rezervări Online
Hotel Nuova Italia Florenta - David Michelangelo

Mergeţi pe pagina de rezervare în siguranţă a Hotelului Nuova Italia din Florenţa pentru a primi instant o confirmare a rezervării Dvs. Nu este nevoie de depozit, doar introduceţi datele cărţii Dvs. de credit în pagina de rezervare securizată şi camera Dvs. va fi gata pentru când ajungeţi.

Dacă trebuie să anulaţi rezervarea o puteţi face gratuit 48 de ore înainte de data sosirii. Noi, cei  de la Hotel Nuova Italia vă aşteptăm în Florenţa!

Cost Scăzut
Hotel Nuova Italia Florenta - Personal

În acest oraş scump vă aşteptaţi la un zâmbet pentru banii Dvs. şi Hotel Nuova Italia din Florenţa oferă servicii impecabile. Ieftin nu înseamnă „de baza” la Hotel Nuova Italia Florenţa.

Camerele accesibile sunt moderne şi complet echipate iar clădirea noastră  din sec. 17 este practic la uşa  a multor atracţii majore. Bucuraţi-vă de artă şi istoria Florenţei fără a avea frustrarea că vă cheltuiţi  toţi banii pe servicii de bază şi puneţi Hotel Nuova Italia Florenţa pe primul loc.

Situat Perfect
Hotel Nuova Italia Florenta - Hartă

La mică distanţă de la gara Santa Maria Novella, Domul lui Brunelleschi, Ponte Vecchio, David de Michelangelo, Galeria Uffizi şi multe alte locuri pe care veţi dori şă vizitaţi, Hotel Nuova Italia oferă o locaţie centrală fantastică la un preţ accesibil.

Capela Medici, Biserica şi Piaţa San Lorenzo şi celebra Piaţă Centrală sunt toate la o azvârlitură de piatră de la cele mai bune camere ieftine ce puteţi găsi în faimosul oraş Florenţa.